Pardoseli din beton

Când întrebați un manager de depozit al unei clădiri industriale, care este cea mai importantă parte a afacerii lor, răspunsul ar trebui să fie podeaua.

Un etaj de depozit este adesea ultima considerație într-o afacere, indiferent dacă este vorba despre o construcție nouă care este luată în considerare sau o instalație existentă închiriată, când de fapt ar trebui să fie unul dintre primele elemente care ar trebui abordate.

Podeaua depozitului este blatul pe care funcționează afacerea, iar consecințele unei „pardoseli proaste” pot fi costisitoare. Acest lucru poate duce la o pierdere a productivității, deteriorarea echipamentelor de manipulare a materialelor, creșterea întreținerii podelei și probleme cu sănătatea și siguranța în muncă. Mai mult, un nivel prost ar putea avea un impact asupra cerințelor viitoare de afaceri dacă podeaua nu poate fi adaptată pentru a face față schimbărilor din industria logistică în continuă evoluție, cum ar fi implementarea automatizării, costul poate fi semnificativ.